Skip to content

HV-Maarakennus Oy

Maansiirtoliike Hannu Posti aloitti toimintansa 1960-luvulla. Vuosien varrella yritys laajensi puutavara-ajosta maanrakennukseen. Tänä päivänä HV-Maarakennus on tunnettu siitä, että sen monipuolinen kalusto taipuu maanrakentamisen kaikkiin tarpeisiin.

Nykyaikaisen yrityksen toiminta pitää sisällään maanrakennus- ja purkutöitä sekä teräsponttauksia. Hyvä laatu aikaansaadaan koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi oikeilla välineillä.

YLI
VUOTTA ALALLA
YLI
TYÖNTEKIJÄÄ
YLI
PROJEKTIA

1

Käytössämme on standardin SFS EN ISO140001:2004 mukainen ympäristöjärjestelmä. Jätteet lajitellaan järjestelmän mukaisesti. Kunnioitamme ympäristöä kaikessa toiminnassamme.

Layer 15

2

Kaikki purku- ja ongelmajätteet hoidetaan asianmukaisesti. Noudatamme viranomaismääräyksiä ja lainsäädäntöä tarkasti. Kalustohankinnoissa kiinnitämme huomiota koneiden päästöarvoihin ja polttoainetalouteen.

Layer 13

3

Kaluston pesuhallin pesuvedet käsitellään hiekan- ja öljynerotuskaivoissa ennen kuin ne päästetään viemäriverkkoon. Kemin Karjalahden toimistokiinteistön rakennustyössä käytettiin energiaa säästäviä ratkaisuja. Kaikki yrityksen rakennukset lämmitetään maa- tai kaukolämmöllä.

Videot

Lassilan koulun ulkovuoren ja vesikaton purku

Kaivantojen tuenta teräsponteilla