hv-maarakennusoy

 

 

HV-Maarakennus Oy

 

Maansiirtoliike Hannu Posti aloitti toimintansa 1960-luvulla. Vuosien varrella yritys  laajensi puutavara-ajosta kaivukoneurakointiin ja maanrakennukseen. Tänä päivänä HV-Maarakennus on tunnettu siitä, että sen monipuolinen kalusto taipuu maarakentamisen kaikkiin tarpeisiin, pihatöistä vaativiin projekteihin.

 

Nykyaikaisen yrityksen toiminta pitää sisällään kaivukoneurakointia, maanrakennus-, purkutöitä ja teräsponttauksia. Hyvä laatu aikaansaadaan koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi oikeilla välineillä.

 

Luotettavaa maanrakennustoimintaa
– Maanrakennusurakointi
– Purkutyö
– Teräsponttaus

 

 

 

Kunnioitamme ympäristöä kaikessa toiminnassamme. Kaikki purku- ja ongelmajätteet hoidetaan asianmukaisesti. Noudatamme viranomaismääräyksiä ja lainsäädäntöä tarkasti. Kalustohankinnoissa kiinnitämme huomiota koneiden päästöarvoihin ja polttoainetalouteen.

 

Käytössämme on standardin SFS EN ISO140001:2004 mukainen ympäristöjärjestelmä. Jätteet lajitellaan järjestelmän mukaisesti ja kaikessa pyritään säästämään ympäristöä.

 

Käytössämme on kaluston pesuhalli, jossa pesuvedet käsitellään hiekan- ja öljynerotuskaivoissa ennen kuin ne päästetään viemäriverkkoon. Kemin Karjalahden toimistokiinteistön rakennustyössä pyrittiin käyttämään energiaa säästäviä ratkaisuja. Rakennukset lämmitetään maa- ja kaukolämmöllä.

 

 

logot