tillförlitlig med specialkompetens

TILLFÖRLITLIG MED SPECIALKOMPETENS

med riktiga redskap flyttar man jord

40 års erfarenhet av rivningsarbeten

Tag kontakt

STÅLSPONTARBETEN

 

 

STÅLSPONTARBETEN

Vi utför krävande stålspontarbeten med mångsidig och effektiv spontningsutrustning.

RIVNINGSARBETEN

 

 

RIVNINGSARBETEN

Vi offererar stora och små rivningar till privat- och företagskunder. Våra största objekt är rivning av hela industrianläggningar.

MARKBYGGNADSARBETEN

 

 

MARKBYGGNADSARBETEN

Förutom traditionell mark- och grundbyggnation utför vi väg-, spår- och brobyggnadsarbeten, hamnbyggnadsarbeten, muddringar samt idrottsplaner.

 

ÅTERVINNINGSTJÄNSTER

 

kierratys

 

ÅTERVINNINGSTJÄNSTER

Vårt företag har tillgång till en mottagningsplats för återvinningsmaterial, där man hanterar och sorterar betong, trä och metaller för återanvändning.

FACEBOOK

06.04.17

HV-Maarakennus on tunnettu osaamisestaan. Sen monipuolinen kalusto ja osaava henkilöstö taipuu kaikkiin infrarakentamisen tarpeisiin. Yli 50-vuotiaan nykyaikaisen yrityksen toiminta pitää sisällään kaivinkoneurakointia, maanrakennus-, purkutöitä sekä teräsponttauksia.Haemme KAIVINKONEENKULJETTAJIAvakituiseen työsuhteeseen. Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa työkokemusta. Olet kaipaamamme henkilö, jos pystyt oma-aloitteiseen työhön, hallitset koneen huollot, olet valmis oppimaan ja sinulta onnistuvat käyttämäsi koneen pienet korjaukset. Hyvä kielitaito luetaan eduksi, sillä työ sisältää jonkin verran matkustamista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi kiinnostavissa projekteissa, luotettavan ja työtäsi arvostavan työnantajan sekä varman työsuhteen myös tulevaisuudessa. Lisätietoja tehtävästä annetaan 21.4.2017 saakka ja hakemukset tulee lähettää 30.4.2017 mennessä sähköpostitse toimitusjohtaja Harri Postille p. 0400 694 286, harri.posti@hvm.fi.www.hvm.fi ... Katso lisääPiilota

Syrjänen ReijoVarokaa nyt tulee näiltä insinööreiltä 50t hakemusta kun ne kaikki on tullu tänne töihin2 months ago

Harri PostiAi ketä nämä insinöörit on?😅2 months ago

Seppälä JuhaniMartikainen Marko2 months ago

Seppo MäkimaaRuottissa ajannut pyörilläkulkevia koneita pääasiassa viimeistelytöitä tehden.Muuttamassa takaisin Tornioon vuoden vaihteessa sillä kyllä tää juttu alkaa riittään täällä Tukholmassa jossa nussitaan dieselit tankista öisin ja vahtifirmat eikä polliisit uskalla tulla ees käymään öisin näissä paikoissa missä koneet öisin seisoo ja useimmiten aidatuilla alueilla.Itse kyllä vältyn näiltä varkailta kun tankkaan sen verran mitä päivisin kulutan mutta monet muut kuskit ei vain välitä kun se ei oo omasta pussista pois.Missäpäin suomea touhuatte kun kysytte kielitaidostakin?Ruottia,eestiä,enkkua niin että pärjään ja rutsintorniojokilaakson meänkieltä ymmärrän oikeinhyvin sitä kahenkielen sekametelisoppaa.2 months ago

Ilpo Laurila2 months ago

Ilpo Laurila2 months ago

Timo HiltunenMinkäs lainen on asunto tilanne sielläpäin että voisko harkita työpaikka hakemuksen jättämistä2 months ago

HV-Maarakennus OyOstajan markkinat! Kaikkea löytyy. Ei muuta kuin hakemusta liikkeelle.2 months ago

Sampo KoivunenMiro Heikkinen2 months ago