Reliable special expertise

RELIABLE SPECIAL EXPERTISE

The right machinery moves the earth

DEMOLITION WITH 40 years of experience

Contact us

STEEL SHEET PILING PROJECTS

 

 

STEEL SHEET PILING PROJECTS

We execute demanding steel sheet piling projects with our versatile and efficient sheet piling equipment.

DEMOLITION PROJECTS

 

 

DEMOLITION PROJECTS

We offer both large and small demolition projects to private and business customers.  Our biggest projects have included the demolition of entire factories.

EARTHWORKS PROJECTS

 

 

EARTHWORKS PROJECTS

In addition to traditional civil and foundation engineering projects, we also build roads, railways and bridges, harbour structures and sports grounds and perform dredging projects.

 

RECYCLING SERVICES

 

kierratys

 

RECYCLING SERVICES

Our company has a reception point for recyclable materials, where we process and sort concrete, timber and metals for reuse.

FACEBOOK

06.04.17

HV-Maarakennus on tunnettu osaamisestaan. Sen monipuolinen kalusto ja osaava henkilöstö taipuu kaikkiin infrarakentamisen tarpeisiin. Yli 50-vuotiaan nykyaikaisen yrityksen toiminta pitää sisällään kaivinkoneurakointia, maanrakennus-, purkutöitä sekä teräsponttauksia.Haemme KAIVINKONEENKULJETTAJIAvakituiseen työsuhteeseen. Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa työkokemusta. Olet kaipaamamme henkilö, jos pystyt oma-aloitteiseen työhön, hallitset koneen huollot, olet valmis oppimaan ja sinulta onnistuvat käyttämäsi koneen pienet korjaukset. Hyvä kielitaito luetaan eduksi, sillä työ sisältää jonkin verran matkustamista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi kiinnostavissa projekteissa, luotettavan ja työtäsi arvostavan työnantajan sekä varman työsuhteen myös tulevaisuudessa. Lisätietoja tehtävästä annetaan 21.4.2017 saakka ja hakemukset tulee lähettää 30.4.2017 mennessä sähköpostitse toimitusjohtaja Harri Postille p. 0400 694 286, harri.posti@hvm.fi.www.hvm.fi ... Katso lisääPiilota

Syrjänen ReijoVarokaa nyt tulee näiltä insinööreiltä 50t hakemusta kun ne kaikki on tullu tänne töihin2 months ago

Harri PostiAi ketä nämä insinöörit on?😅2 months ago

Seppälä JuhaniMartikainen Marko2 months ago

Seppo MäkimaaRuottissa ajannut pyörilläkulkevia koneita pääasiassa viimeistelytöitä tehden.Muuttamassa takaisin Tornioon vuoden vaihteessa sillä kyllä tää juttu alkaa riittään täällä Tukholmassa jossa nussitaan dieselit tankista öisin ja vahtifirmat eikä polliisit uskalla tulla ees käymään öisin näissä paikoissa missä koneet öisin seisoo ja useimmiten aidatuilla alueilla.Itse kyllä vältyn näiltä varkailta kun tankkaan sen verran mitä päivisin kulutan mutta monet muut kuskit ei vain välitä kun se ei oo omasta pussista pois.Missäpäin suomea touhuatte kun kysytte kielitaidostakin?Ruottia,eestiä,enkkua niin että pärjään ja rutsintorniojokilaakson meänkieltä ymmärrän oikeinhyvin sitä kahenkielen sekametelisoppaa.2 months ago

Ilpo Laurila2 months ago

Ilpo Laurila2 months ago

Timo HiltunenMinkäs lainen on asunto tilanne sielläpäin että voisko harkita työpaikka hakemuksen jättämistä2 months ago

HV-Maarakennus OyOstajan markkinat! Kaikkea löytyy. Ei muuta kuin hakemusta liikkeelle.2 months ago

Sampo KoivunenMiro Heikkinen2 months ago